ازدواج با فرد سيگاري


از ديد بسياري از جوانان استعمال سيگار نه تنها موردي ندارد بلكهدر بسياري از موارد آنها را از برخي آسيب هاي فردي و اجتماعي چوناسترس و اضطراب، كاهش اعتماد به نفس، كاهش محبوبيت به خصوصدرگروه همسالان و ... مصون مي دارد.

البته اين باور همين جا به پايان نمي رسد و آنها گمان ميكنند كه چون سيگار جزء مواد مخدر محسوب نمي شود هر لحظه كهبخواهند و اراده كنند قادر به ترك آن خواهند بود در حاليكه سيگارهم مانند تمام دخانيات ديگر اعتياد آور است و ترك آن بسيار سختمي شود. جالب آنكه بسياري زا متخصصان سيگار را سرنخ و مادربسياري از اعتيادها معرفي مي نمايند.

با توجه به رواج اين باورهاي غلط در ميان جوانان به خصوص پسرانبايد به امر ازدواج اين قشر نيز توجه ويژه داشت. آيا از ديد متخصصين ومشاوران، ازدواج با فرد سيگاري اشكالي ندارد؟ آيا سيگارينبودن فرد مقابل چه دختر و چه پسر را بايد جزءمعيارهاي همسر آينده مان در نظر بگيريم؟ سيگاري بودن يانبودن فرد مقابل چه تاثيراتي بر زندگي مشترك دارد؟ و...

پاسخ جوانان به سوالات بالا بيش از دو حالت نيست: برخي معتقدندفرد سيگاري با فرد معتاد هيچ فرقي نداشته و به هيچ وجهنبايد با آنها ازدواج كرد. بعضي ديگر برعكس معتقدند كهسيگاري بودن عيب محسوب نشده و مشكلي در زندگي آنها ايجادنمي كند. معمولا استدلال اين افراد براي اين طرز فكر، زندگينزديكاني چون پدر و مادر يا عمو و دايي شان مي باشد كه درعين سيگاري بودن علي الظاهر مشكلي ندارند و به خوبي زندگيمي كنند.

براي آشنايي با مشكلات و معضلات زندگي با فرد سيگاري بهتراست با ما همراه شويد:

1.تغيير در چهره: سيگار كشيدن باعث ايجاد برخي تغييرات درچهره و ظاهر افراد شده و صد البته بر زيبايي آنها تاثير بسياريدارد. معمولا همسران افراد سيگاري پس از مدتي از دركنارآنها بودن دچار شرم شده و نمي خواهند فرد مقابل را به عنوان همسرخود به جامعه و دوستانشان معرفي نمايند.

- زرد شدن و از بين رفتن دندانها: تماس مداوم دود سيگار بادندانها باعث زرد شدن و فاسد شدن آنها مي گردد.

- لاغري بيش از حد

- ايجاد چين و چروك بسيار بر روي دست ها و صورت

- ريزش يا سفيدي موها زود از موعد

- و ...

2.ابتلا به بيماري هاي جسمي مختلف: معمولا افراد سيگاري پساز چند سال دچار اختلالات و بيماري هاي جسمي بسياري ميشوند.

- سرطان: بيش از 4ظ عنصر سرطانزا در دود سيگار وجود دارد به هميندليل احتمال ابتلاي افراد سيگاري به سرطان هايي چون سرطانريه، حنجره، پوست، زبان، دهان، غدد، بزاق و حلق، سرطان بيني،مري، معده، رحم و ... بسيار بالاست.

- بيماري هاي قلبي: دود سيگار باعث افزايش ضربان قلب، بالا رفتنفشار خون، افزايش خطر ابتلا به فشار خون بالا و گرفتگي عروقو نهايتا ايجاد حمله قلبي و سکته مي شود.
سيگار كشيدن باعث ايجاد برخي تغييرات در چهره و ظاهر افرادشده و صد البته بر زيبايي نها تاثير بسياري دارد. معمولا همسران افرادسيگاري پس از مدتي از دركنار آنها بودن دچار شرم شده ونمي خواهند فرد مقابل را به عنوان همسر خود به جامعه و دوستانشانمعرفي نمايند

- ايجاد ضايعه در شنوايي و بينايي: معمولا افراد سيگاري پساز مدتي دچار آب مرواريد و برخي ضايعات در گوش كه باعث كمشنوايي شان مي شود.

- نيکوتيني كه در سيگار وجود دارد، اثر اعتيادآور دارد و شخص بهمرور زمان به آن عادت ميکند و مانند بقيه اعتيادها، کم کم مقدار مصرفو نياز به نيکوتين بالا مي رود و بالطبع تعداد مصرف روزانه سيگارنيز بايد افزايش يابد و با عدم مصرف آن، علايم قطع نيکوتين مانندعصبانيت، پرخاشگري و زودرنجي در فرد ايجاد مي شود.

- و ...

3. ايجاد مشكلات خانوادگي
- احتمال تاثير پدر يا مادر سيگاري بر فرزندان آينده وسيگاري شدن آنها بسيار زياد است.

- دود ناشي از سيگار كه در محيط خانه وجود دارد باعث ابتلايافراد سالم خانواده به خصوص نوزادان وكودكان به بسياري از بيماري هايريوي و سرطان ها مي شود.