یک مادرزن یا مادرشوهر رویایی باشید
- 5:46
- شنبه 30 خرداد 1394
- نظرات
صرفنظر از اينکه کسي داماد شما باشد يا عروس شما؛ پذيرش يک عضوجديد در خانواده وظيفه شماست و البته وظيفه اي سخت است و به نظر ميرسد که سازگاري با آن بسيار مشکل و چالش برانگيزباشد.
در تمام دنيا بستگان مي توانند خوشي و آسايش زن و شوهرها را بهخطر بيندازند. دل کندن از بچه ها براي بعضي از پدر و مادرهاسخت است. در نتيجه در زندگي زناشويي فرزندشان دخالت مي کنند.
مشکل زن و شوهر با بستگان از همان ابتداي ازدواج شروع مي شود وگاهي اوقات با مرگ آنها خاتمه مي يابد. دخالت بستگانمي تواند زن و شوهر را از يکديگر ناراضي کند.
البته در اين مواقع مشاوران به زن و شوهرها توصيه مي کنند که بايدجلوي مداخله والدين و بستگان را بگيرند.
اگر مي خواهند آرامش زندگي زناشويي خود را حفظ کنندبايد حق تقدم را به نيازهاي همسرشان بدهند نه به نيازهاي والدين شان.چون وقتي زن و شوهر رضايت يکديگر را در اولويت اول قرار ميدهند تقريبا امکان دخالت اطرافيان غير ممکن مي شود.
ولي در اين مقاله براي اينکه از اين کدورتها و مشکلات جلوگيري وپيشگيري نماييم سعي داريم نحوه پذيرش يک عضو جديد درخانواده يعني يک عروس يا داماد را آموزش دهيم.
صرفنظر از اينکه کسي داماد شما باشد يا عروس شما؛ پذيرش يک عضوجديد در خانواده وظيفه شماست و البته وظيفه اي سخت است و به نظر ميرسد که سازگاري با آن بسيار مشکل و چالش برانگيزباشد.
صرفنظر از اينکه شما درباره اين عضو جديد چه فکري مي کنيد بايستيتلاش کنيد تا شوهر و يا همسر يکي از اعضاي خانواده را بپذيريد وراهي بيابيد تا بتوانيد او را در امور خانواده تان درگيرکنيد.
لذا به شما بزرگترها که قرار است پدر زن يا پدر شوهر؛ماد زن يا مادر شوهر شويد توصيه مي کنيم که:
1 - نگرش مثبتي داشته باشيد
مثبت انديشي يک مساله واگيردار و مسري است و به آساني به سايرافراد خانواده هم سرايت مي کند. مثلا شما مادر شوهر محترم اگرنسبت به عروس جديد خانواده نگرش مثبتي داشته و رابطه اي خوب بااو برقرار کنيد مسلما ساير اعضاي خانواده مثل بقيه عروسها يا حتيدختران تان و .. هم با اين عروس جديد الورود بهتر رابطه برقرار ميکنند.
2 - احساسات شان را در نظر بگيريد
به هر حال او يک غريبه و ورودي جديد است، بنابراين يقين حاصل کنيد کهآداب و رسوم و شوخي هاي شخصي و .. را براي او توضيح دهيد تا شوخي هاياحتمالي در جو خانواده باعث کدورت و رنجش خاطر او نشود و از طرفديگر او را تشويق کنيد که موضوعات مدنظرش را با شما و خانواده درميان بگذارد.
3 - عضو جديد را به گفتگو بکشانيد
او را در گفتگوهاي خانوادگي شرکت دهيد. در عين حال بهطور خصوصي هم با او صحبت و گپ و گفتگو داشتهباشيد.
4 - به چيزهايي که به آنها علاقمند است يا از آنها متنفر استتوجه کنيد
گفتگو و گوش دادن به حرفها و احساسات يک نفر بهترينراه براي شناخت از اوست.
5 - در مورد فعاليتهايي که بتوانيد با هم در آنها شرکت کنيد برنامهريزي زماني داشته باشيد.
6 - صبور باشيد
ايجاد يک فضاي راحت و آرام با يک عضو جديد خانواده محتاجگذر زمان است پس زمان لازم براي تطبيق را به او بدهيد.
7 - از او حمايت کنيد
هر کس دير يا زود عمل اشتباهي انجام مي دهد و يا حرف اشتباهي مي زند.براي اينگونه مواقع يک خاطره، يک لطيفه يا موضوع بامزه اي بهخاطر داشته باشيد تا با گفتن آن ضمن کاهش تنش احتمالي و تغييرفضاي جلسه يا جو خانوادگي از او حمايت کرده باشيد.
8 - توانايي هاي او را شناسايي کنيد و از او در آن زمينه ها برايخانواده يا فاميل کمک بگيريد
مثلا ممکن است او در طراحي، نقاشي، خدمات کامپيوتري،ارايشگري و .. توانايي خاصي داشته باشد
اين توانايي ها را بشناسيد و در مواقع لزوم از وي براي انجام اينکارها استفاده کنيد حتي مي توانيد اين توانايي ها را وسيله اي برايتعريف و تمجيد از او در جمعهاي خانوادگي و دوستانه استفادهنماييد.0
مشاهده پست مشابه :
دانلود نرم افزار Send Hit v2-افزایش بازدید واقعی وبلاگ وسایت شما