چقدر باید به حرف همسرمان گوش دهیم؟
- 5:31
- شنبه 30 خرداد 1394
- نظرات
چقدر بايد به حرف همسرمان گوش دهيم؟
گوش دادن به صحبتهاي همسرتان خيلي از اختلافات شما را حلميکند.
مشکل اساسي زوجها در اين است که آنها ياد نگرفتهاند به صحبتهاييکديگر گوش کنند. شايد فکر کنيد دوران نامزدي بهترين دورانزندگي شما بوده است، ولي آيا ميدانيد چرا؟ بله، کاملا واضحاست چون در اين دوران هر دوي شما با تمام وجود سعي ميکرديد بهحرفهاي يکديگر گوش کنيد و بهترين رفتار را از خود نشاندهيد. ولي اکنون بعد از سالها زندگي دچار گرفتارهايمالي، شغلي، اجتماعي و مسايل مربوط به فرزندان شدهايد و فرصت کافيبراي يکديگر نداريد. يکي از عوامل بسيار مهم براي داشتن يکازدواج موفق شنيدن و گوش دادن به صحبتهاي طرف مقابل است.
با تمام وجود به حرفهاي همسرتان توجه کنيد.
خيلي از مواقع است که وقتي همسرتان با شما صحبت ميکند، شما به جاي اينکه به او کاملا گوش دهيد به فکر اين هستيد که چه پاسخيبه او بدهيد و يا اين که چگونه از خود دفاع کنيد. در اينحالت مغز شما در حال فکر کردن است و ممکن است وسط حرف او نيزبپريد و با عصبانيت بگوييد: «قبلا هم اين حرفها راشنيدهام.» و بعد شروع به جواب دادن و جر و بحث کردن کنيد. گوشدادن واقعي موقعي صورت ميگيرد که شما به طرف مقابلتان علاقهداشته باشيد.»
با گوش دادن براي او ارزش قايل ميشويد.
اگر طرف مقابلمان در حال صحبت کردن باشد و ما مشغول انجام کاريباشيم، در اصل به گفتههاي او توجه نميکنيم. شايد بگوييد منبا گوشهايم کاملا حرفهاي او را ميشنوم و کارهايم را نيز انجامميدهم ولي به راستي اين طور نيست و شما با تمام وجود صحبتهاي او رانميشنويد و براي او ارزشي قايل نميشويد. وقتي در حال ظرف شستن، جاروزدن و روزنامه خواندن هستيد، نميتوانيد با تمرکز کامل به صحبتهاي اوگوش دهيد. همواره به خاطر داشته باشيد فردي که در حال صحبت است،از شما انتظار دارد کاملاً به او توجه کنيد و صحبتهاي او را جديبگيريد.
گوش دادن مانند باز و بسته کردن شير آب.
درست نيست که هر موقع دوست داشتيد گوش کنيد و هر موقع نخواستيدگفتههاي او را قطع کنيد و خودتان به صحبت کردن ادامه دهيد. شمابايد در درون خود حسي را به وجود آوريد که نسبت به طرف مقابلتانعلاقهمند شده و با اشتياق به صحبتهاي او گوش دهيد. همين اشتياقباعث ميشود که به يکديگر نزديکتر و صميميتر شويد. گوش دادنبدان معنا نيست که اصلا اظهارنظر نکرده و عقايدتان را ابراز نکنيد.منظور اين است که کاملا به طرف مقابل خود توجه کرده و با او احساسنزديکي و صميميت کنيد. در اين حالت طرف مقابل متوجه ميشود که شماواقعاً به او اهميت ميدهيد و براي او ارزش قائل هستيد.
گرچه شنونده ي واقعي بودن زياد هم آسان به نظر نميآيد وليبا تمرين اين مهارتها به تدريج ميتوانيد در اين کار پيشرفت کنيدو از بودن در کنار همسرتان يک عمر لذت ببريد. حال که ياد گرفتيدچگونه به صحبتهاي يکديگر گوش دهيد، احساس نزديکيبيشتري با همسرتان پيدا ميکنيد و احتمالا ميخواهيد بهترين دوستاو نيز باشيد. بنابراين براي اين که بهترين دوست همسرتان نيز باشيد،به اين توصيههاي ارزشمند توجه کنيد:
با يکديگر بيشتر وقت بگذرانيد.
خانوادههايي که از رابطه ي خود کاملا راضياند، افرادي هستند که ازکنار هم بودن لذت ميبرند و سر خود را بيش از حد در بيرون از منزلگرم نميکنند. گرچه همه ي افراد يک سري علايق شخصيدارند، ولي زن و شوهرهاي موفق بيشتر دوست دارند با هم وقتبگذرانند.
گاهي اوقات رفتن به اردو و در چادر زندگي کردن براي زنو شوهرها بسيار مفيد است. زيرا آنها ياد ميگيرند در شرايط سختنيز از خود خلاقيت نشان دهند و کارها را به صورتي دوستانه با هم تقسيمکنند تا همه چيز به خوبي پيش رود.
مشکلات زندگيتان را با هم حل کنيد.
اگر به اجبار در زندگي دچار بحران شديد، يکديگررا تنها نگذاريد و پشت هم باشيد. همين عمل باعث ميشودپايههاي زندگي مشترکمان محکمتر بنا شود.
تصميمگيريهاي مهم زندگيتان را با هم انجام دهيد.
هيچگاه به تنهايي در موردي تصميم نگيريد. هر موقع هردوي شما به توافق رسيديد، بعد آن را به اجرا درآوريد. اين مورد يکي ازاصولي است که در ازدواج موفق بسيار موثر است. همين امر باعث ميشودارتباط بين زوجين عميقتر شود و يکديگر را بهتر درک کنند.بنابراين با يکديگر نزديکتر و صميميتر خواهند شد.
با يکديگر شوخي کنيد.
با يکديگر شوخي کنيد و طرف مقابلتان را بخندانيد. اگر بهخاطر داشته باشيد در دوران نامزدي بيشتر اين کار را ميکرديد. سعي کنيداين کار ساده را همواره در زندگي خود انجام دهيد.
براي او لطيفه تعريف کنيد و حرفهاي خندهدار بزنيد تا به هر دوي شمابيشتر خوش بگذرد و بيشتر به يکديگر علاقهمند شويد.
به تفاوتهاي شخصيتان توجه کنيد.
شما و همسرتان با دو شخصيت و دو رفتار متفاوت با يکديگر ازدواجکردهايد. شما ميتوانيد با خواندن کتابهايي در زمينه ي خانواده ي موفقمتوجه اينگونه تفاوتهاي شخصيتان شويد و به جاي اين که مرتب نقاطضعف همسرتان را به رخ او بکشيد و در حال انتقام گرفتن از اوباشيد، روي نقاط ضعف و قوت يکديگر کار کنيد و باعث پيشرفت ورشد شخصيتيتان شويد. تصور نکنيد تنها به دليل اينکه در کنار همسرتانهستيد و با او زندگي ميکنيد، بنابراين دوست او نيز هستيد. درزندگي مشترک بايد ياد بگيريد صبر داشته باشيد، همسرتان رادرک کنيد و همواره با عشق و محبت با او برخورد کنيد تا به يکزندگي ايدهآل دست يابيد.0
مشاهده پست مشابه :
دانلود نرم افزار Send Hit v2-افزایش بازدید واقعی وبلاگ وسایت شما