عاشق شدهايد و ميخواهيد ازدواج کنيد و باقي زندگيتان را در کنارفرد مورد علاقهتان باشيد، مبارک باشد! احتمالا هر روز با او بيرونميرويد و هنگام غذا خوردن در مورد علايق خود با او صحبت ميکنيد.درباره آينده فرزنداني که خواهيد داشت، درباره شغلتان، رنگ موردعلاقهتان، غذايي که دوست داريد و هزار مساله ديگر که همه افراددر دوران نامزدي درباره آنها صحبت ميکنند...

خلاصه در مورد همه چيز صحبت ميکنيد به غيراز پول!
اصلا غيرممکن است درباره مسائل مالي صحبت کنيد، چرا که فکرميکنيد درباره پول صحبت کردن زشت است و اول زندگي نبايدراجع به آن صحبت کرد. پول خوشبختي نميآورد و ...
اما بهتر است بدانيد امروز بسياري از مشکلات و به هم خوردن ازدواجهابه خاطر پول است.وقتي داريد حرفهاي عاشقانه ميزنيد يک لحظه بهاين موضوع فکر کنيد که همان طور که درباره مسائل مختلف نظرات مختلفداريد، حتما عقايد متفاوتي هم درباره پول داريد. يکي ممکن استپول را فقط براي خرج کردن بخواهد و ديگري از پول برايکسب قدرت استفاده کند. همين تعارضها باعث ميشود در زندگي مشترکمشکلاتي پيش بيايد و به جاي آرام صحبت کردن و گل هديه دادنفرياد بزنيد و بشقاب پرت کنيد.
ميبينيد! بيشتر اين مخالفتها و ناسازگاريها به خاطر نوعنگاه متفاوتي است که زوجها به پول دارند. پس اگرنميخواهيد در زندگي مشترکتان بهخاطر مسائل مالي دعوا کنيد قبل ازازدواج به نکات زير حتما بپردازيد.
1 - از نامزدتان بپرسيد درباره پول چه نظري دارد.
هيچ اشکالي ندارد اگر از همسر آيندهتان بپرسيد نظرشدرباره پول چيست. اينکه در کودکي چه زندگيايداشته و پول چه نقشي در زندگي او بازي کرده است. آيابراي پول در آوردن زحمت کشيده است؟ خانوادهاش چگونهزندگي کردهاند و نظرشان درباره مسائل مالي چيست؟ لازم نيستمثل تست کنکور ليستي تهيه کنيد و جلويش بگذاريد تا او تيک بزند،کافي است به راحتي در اين باره با او صحبت کنيد.
2 - عقيده خودتان را درباره پول بيان کنيد.
اگر اين کار را انجام دهيد باور کنيد نامزدتان فکر نميکند شماعجب آدم مادياي هستيد و پول برايتان اهميت زيادي دارد. بلکهمتوجه ميشود شما چگونه فکر ميکنيد در ضمن هيچ اشکاليندارد که به او بگوييد از بيپولي و فقر ميترسيد و شايد اصلادلتان ميخواهد مرفه زندگي کنيد. اگر اکنون درباره اين مسائلبا او صحبت نکنيد نامزدتان چه ميداند دوست داريد چگونهزندگي کنيد !
3 - از او بپرسيد خريد بزرگ از نظرش چيست.
براي بعضي از افراد خريدهاي 30 يا 40هزار توماني بسيار زياد است. وليافرادي ديگر حتي خرج کردن 300هزار تومان برايشان بسيارناچيز است. اگر بدانيد همسر آيندهتان درباره خريد کردنچه نظري دارد نصف مشکلاتتان حل ميشود. شايد شما تصور کنيد او ازآن آدمهايي است که به يک باره براي شما يک حلقه گران قيمت ميخردو ميآورد خانه! اما بعدا در زندگي مشترک متوجه ميشويد کهاگر پول قبض تلفنتان زياد بيايد، او واکنش شديدي نشانميدهد. شايد منظوري هم نداشته باشد و دليل واکنشش اين باشد کهپولي براي اجارهخانه و خرجهاي ديگر باقي نميماند اما تماماينها با تصور ذهني شما متفاوت است و آن وقت متوجه ميشويد که درزندگيتان دچار سوءتفاهم شدهايد.
4 - درباره حساب بانکيتان با يکديگر صحبت کنيد.
يادتان باشد حتما از نامزدتان بپرسيد که آيا حساب مشترک بانکيباز بکنيد يا اين که پولهايتان را در حساب جداگانهنگهداريد. اين موضوع براي بسياري از زوجها اهميت دارد و تجربهنشان داده است خيلي از دعواها و جنجالهاي اساسي هم سر همين موضوع بودهاست پس تکليفتان را از روز اول روشن کنيد. البته فراموش نکنيدقرار است با هم زندگي مشترک زيبايي را آغاز کنيد و بهتر است همهچيز را به طور مشترک استفاده کنيد.
5 - تصميم بگيريد کدام يک قرار است پرداخت هزينهها را برعهده بگيرد.
تصميم بگيريد کدام يک قرار است پول آب و برق و گاز وهزار قبض ديگر را پرداخت کند. شايد بگوييد اين کارآقايان است اما اين طوري به ماجرا نگاه نکنيد، شايد شما هم کارميکنيد و ميتوانيد در مخارج خانه به همسرتان کمک کنيد. آخر هر ماهبنشينيد و درباره دخل و خرج خانه با هم صحبت کنيد. البته فراموش نکنيدکه شما يک زوج خوشبخت هستيد و صحبت کردن درباره مخارج خانه امکانندارد شما را عصباني کند.
6 - لطفا درباره قرضهايتان صحبت کنيد.
مقروض هستيد و به ديگران حسابي بدهکاريد! لطف کنيد به همسرتانبگوييد. چون او هيچ گناهي ندارد که در آينده زيربار قرضهاي شما برود. اگر هم دلش بخواهد بگذاريد با خواستهخودش اين کار را انجام دهد. نه اين که در عمل انجام شده قراربگيرد. در ضمن به هر صورتي که شده متوجه شويد که آيا نامزدتانمقروض است و اگر هست دليلش چيست؟ به هر حال تحقيقات قبل ازازدواج شامل همين مسائل ميشود!
همه زوجهاي جوان هنگام ازدواجشان به قول معروف آنقدر جوگيرميشوند که يادشان ميرود در مورد مسائلي همچون پول صحبتکنند. هر چند که خود داستانهاي مراسم ازدواج و غيرهناخودآگاه پاي پول را وسط ميکشد اما آنوقت شما اينقدرسرتان شلوغ و گرم است که از همه چيز ميگذريد. پسحواستان باشد. زمان کوچکي براي صحبت کردن درباره مسائل ماليبگذاريد تا بعدا حرفهاي عاشقانهتان تبديل به ... نشود.
همسرتان خسيس است؟ پس بخوانيد.
کنترل و دخل و خرج و آيندهنگري از صفات بسيار خوب است اما مشکلآنجا پيش ميآيد که يکي از زوجها نسبت مختصري با اسکروچداشته باشد، آنوقت است که شما سردرگم ميشويد و نميدانيد بايدچه کاري انجام دهيد! اولين چيزي که بايد به خاطر داشتهباشيد اين است که امکان دارد خساست همسرتان از بين نرود اما شماميتوانيد با تلاش، رفتار او را کمي تغيير دهيد.
بهترين راه اين است که بپذيريد همسرتان خسيس است و با اين مشکلروبهرو شويد. اين طور راحتتر ميتوانيد رفتارهاي او را تحمل کنيد.
کمي مشکل است اما قبل از خريد هر وسيلهاي براي منزل با همسرتان مشورتکنيد با وجود اين که با او اختلاف نظر داريد. زيرا مشورت کردن باعثميشود کار به لج و لجبازي نکشد. در نتيجه شما مانع از يک جنجالشدهايد.
سعي کنيد براي خريدهاي شخصي تنها بيرون برويد به اين صورت راحتتر خريدميکنيد. اما قبل از خريد حتما به او اطلاع بدهيد تا احساس نکند شما ازاو فاصله گرفتهايد و دوست نداريد با او بيرون برويد. ميتوانيد ازذکاوت زنانهتان استفاده کنيد.
هيچ وقت سعي نکنيد به خاطر داشتن اين رفتارش او را مسخره کنيد يادائم بهرويش بياوريد. اگر هم اين کار را کردهايد از اين به بعدنکنيد يا حداقل در مواقع ضروري اين کار را انجام دهيد.
زماني که خساست همسرتان شما را چنان آزار ميدهد که عصبي وغمگين ميشويد، درباره ناراحتي خود با او صحبت کنيد. البته نه باداد و عصبانيت. بلکه به آرامي برايش توضيح دهيد که از رفتار او خجالتميکشيد و ديگر نميتوانيد اين رفتارها را تحمل کنيد. اگر بااو منطقي صحبت کنيد امکان اين که به خودش بيايد و در رفتارش تجديدنظرکنيد بسيار زياد است.
وقتي کودکتان از رفتار همسرتان ناراحت شد، به او مقابله و لجبازي راياد ندهيد، فقط به او توضيح بدهيد که اين رفتار پدر يا مادرشدليل خاص خودش را دارد و او بايد به عقيده آنها احترامبگذارد.
افراد خسيس اگر سليقه خوبي هم داشته باشند هنگام خريد کردناول به قيمت آن توجه ميکنند، بنابراين به جاي اين که از همسرتان دلخورشويد و او را مسخره کنيد از او تشکر کنيد که هزينههاي خريد را تقبلکرده است. اين نوع رفتار شما باعث ميشود رفتارهايش را تغيير دهد وخودش متوجه خساست بيهودهاش بشود.
همسرتان خسيس است چه ربطي به دوستان و آشنايان دارد که رابطهتانرا قطع ميکنيد، اين راه چاره نيست. با حفظ تعادل در رفتوآمدهاميتوانيد اين مشکل را آرامآرام حل کنيد.
در آخر اگر متوجه شديد هيچ يک از اين روشها موثر نبودميتوانيد از يک روانشناس يا مشاور کمک بگيريد. حتما مشکلتان حلميشود.0

مشاهده پست مشابه : دانلود نرم افزار Send Hit v2-افزایش بازدید واقعی وبلاگ وسایت شما