سيزده دشمن ميل جنسي

آيا شما يا همسرتان علاقهتان را به فعاليت زناشويي از دستدادهايد؟پزشکان ميگويند عوامل بدني و رواني گوناگوني ممکناست بر ميل جنسي شما اثر گذاشته باشند. از شايعترين اين عواملميتوان به موارد زير اشاره کرد
1.استرس: ممکن است شما از آن افرادي باشيد که تحت شرايط استرس بسيارياز کارها را به خوبي انجام ميدهند. اما تمايل جنسي مانند کارهايديگر نيست. استرس کاري، مشکلات مالي، مراقبت از يک عضو بيمارخانواده و ساير عوامل استرسزا ميتواند ميل جنسي را کاهش دهد. براياينکه ميزان استرس خود را تحت کنترل داشته باشيد، شيوههاي مهار استرسرا بياموزيد يا از توصيههاي يک مشاور يا پزشک استفاده کنيد.
2.مشکل در روابط: مشکلات حلنشده در رابطه زن و شوهر يکي از شايعترينکشندههاي ميل جنسي هستند. براي زنان به خصوص نزديکي عاطفي يک جزء اصليدر ميل جنسي است. اختلاف پنهاني و نارضايتي بياننشده، اشکال درارتباط برقرار کردن، خيانت کردن به اعتماد همسر و ساير موانع رابطهصميمي ميتواند ميل جنسي را از بين ببرد.
3.الکل و مواد مخدر: الکل ميتواند باعث خاموش شدن ميل جنسي شود و حتياگر ميل جنسي شما از بين نرود، دائمالخمر بودن ميتواند ميل جنسيهمسر شما را از بين ببرد. در مورد مصرف مواد مخدر و محرک نيز اين قضيهصادق است.
4.کمخوابي: اگر ميل جنسيتان را از دستدادهايد، شايد خيلي زود ازخواب برميخيزيد يا خيلي دير به خواب ميرويد. يا شايد دچاربيخوابي يا قطع تنفس حين خواب هستيد. اين مشکلات خواب ميتوانند ميلجنسي را مختل کنند. کم خوابيدن به خستگي و فرسودگي منجرميشود و خستگي ميل جنسي را از بين ميبرد.
5.مراقبت از بچه: مراقبت از بچه به خودي خود ميل جنسي را ازبين نميبرد. اما ممکن است زن و مرد به علت مشغوليت به بچههافرصتي براي رابطه صميمي پيدا نکنند. در اين موارد با کمکگرفتن از يک پرستار بچه يا فردي ديگر، برايساعاتي از روز رابطهتان با همسرتان را تقويت کنيد. نوزاد تازهاي بهخانهتان آمده است؟ روابط جنسي خود را در زمان خواب بودن نوزادبرنامهريزي کنيد.
6.داروها: داروها به طور رايجي ممکن است ميل جنسي را از بين ببرند. ازجمله اين داروها:
• داروهاي ضدافسردگي
• داروهاي ضدفشار خون
• داروهاي آنتيهيستامين (ضد حساسيت)
• داروهاي ضدبارداري خوراکي (برخي از بررسيها اين اثر را نشان دادهاندو برخي ديگر نه)
• داروهاي شيميدرماني
• داروهاي ضد ايدز
• فيناسترايد (داروي ضد هورمون جنسي مردان براي درمان بزرگيپروستات)
• پروژسترونهاي مصنوعي مانند مدروکسي پروژسترون
تغيير نوع يا دوز دارو ممکن است مشکل جنسي ناشي از آن را حل کند. برخياز داروهايي ديگر هم ممکن است بر ميل جنسي اثر بگذارند.اگر پس از شروع مصرف يک داروي جديد ميل جنسيتان شروع بهکاهش کرده است، با پزشکتان مشورت کنيد. هرگز يک دارو رابدون مشاوره با پزشکتان قطع نکنيد.
7.تصوير ذهني از بدن: اگر به خاطر اينکه از تصوير بدني خود راضينيستيد، عزت نفستان جريحهدار شده، ممکن است احساس جذابيت جنسيتان رااز دست بدهيد. براي نمونه احساس شرمندگي از اضافه وزن بيش از حد(حتي در مواردي که واقعا اينگونه نيست)، ممکن است ميل جنسي شمارا کاهش دهد. اگر همسرتان دچار اين احساسات است، با اطمينانبخشيدن در مورد جذابيتش ميتوانيد به او کمک کنيد. بايد به طرفديگر اين معادله هم توجه کرد: ورزش و فعاليت جسمي نه تنها عزتنفس شما را بالا ميبرد، بلکه ميل جنسي شما هم را بالا ميبرد.
8.چاقي: اضافه وزن داشتن يا چاقي با فقدان لذت و ميل جنسي ومشکلات در فعاليت جنسي همراهي دارد. دليل اين تاثير کاملا روشن نيست،اما ممکن است به کاهش عزت نفس، روابط غيررضايتبخش، انگ زنياجتماعي و ساير عوامل رواني هم مربوط باشد.
9.اختلال نعوظ: اختلال نعوظي (ED) نوع ديگري از اختلال جنسي مسببکاهش ميل جنسي است. اما مرداني که مبتلا به اختلال نعوظي هستند، درمورد کارکرد جنسي خود نگران هستند و اين نگراني دايمي بهطور ثانوي ممکن است ميل جنسي آنها را هم مهار کند.
10.کمبود تستوسترون: افزايش تستوسترون ميل جنسي را ميافزايد. باافزايش سن مردان، ميزان تستوسترون به صورت تدريجي کاهش مييابد. اماهمه مرداني که ميل جنسيشان را ازدست ميدهند، دچار پايينآمدن تستوسترون نيستند، هر چند که بسياري از آنها هم کمبودهورموني دارند. تستوسترون با ميل جنسي در زنان هم مربوط است. اماتعادل هورموني در زنان بسيار پيچيدهتر از مردان است و عواملبسياري در آن نقش دارند. در حال حاضر معلوم نيست که آيا درمان باتستوسترون مانند مردان روشي موثر و بيخطر براي افزايش ميل جنسي درزنان هم ميتواند باشد يا نه.
11.افسردگي: شايد خيلي منصفانه به نظر نرسد. اما بسياري ازداروهاي ضدافسردگي- و خود بيماري افسردگي – ميل جنسي رامهار ميکنند. اما به هم ريختن ميل جنسي شما ممکن است نشانهاي ازافسردگيتان باشد. افسردگي باليني يک بيماري جدي امادرمانپذير است.
12.يائسگي: حدود نيمي از زنان حدود زمان يائسهشدن (قطعقاعدگي) دچار کاهش ميل جنسي ميشوند، هر چند که اعتقادداشته باشند که بايد زندگي جنسي فعالشان را ادامه دهند. علائميائسگي مانند خشکي واژن هنگام مقاربت، ممکن است آميزش جنسيرا مشکل کند. اما تغييرات هورموني هنگام يائسگي تنها بخشياز اين مشکل هستند. زني که سنش بالا ميرود و نگران کاهش ميلجنسياش است، بايد به کيفيت روابط با همسر، تصوير ذهني از بدن و عزتنفس، داروهاي مصرفي و سلامت کلي جسمياش هم توجه داشته باشد.
13.نبود صميميت: آميزش جنسي بدون صميميت، ميل جنسي را از بين ميبرد.صميميت تنها کلمه کليدي براي انجام فعاليت جنسي نيست. اگرزندگي جنسي شما سرد شده، سعي کنيد زمان بيشتري را براي ايجادصميميت غيرجنسي در همراهي با همسرتان صرف کنيد. با همسرتان صحبت کنيد،پيامک رد و بدل کنيد، او را در آغوش بگيريد. هنگامي کهصميميت ميان شما و همسرتان برقرار شود، ميل جنسي هم بازميگردد.
منبع : سلامت
0

مشاهده پست مشابه : دانلود نرم افزار Send Hit v2-افزایش بازدید واقعی وبلاگ وسایت شما