ازدواج کردن ,ساده گرفتن ازدواج,نياز به ازدواج



ازدواج کردن مراحل مختلفي دارد، شايد بگوييد نبايد هم سختگرفت! اول آشنايي و بعد صحبت و اگر توافق حاصل شد، انشاللهعقد و محرميت ديگر! اما خير؛ به همين راحتي هم نيست. گاهيبايد در ازدواج تعلل کنيد و براي بله گفتن دست نگهداريد.

وقتي از ساده گرفتن ازدواج و زودتر ازدواج کردن صحبت مي شود،خيلي ها از آن طرف بام مي افتند و براي آن که حسن نيت شان را ثابتکنند، ازدواج را سريع و سهل انگارانه برگزار مي کنند.
ساده گرفتن ازدواج به معني سادگي مراسم و سخت گيرنبودن درباره ماديات است اما در ذهن بعضي از افراد ساده گرفتن،معني برداشتن همه فيلترها و سرسري سر سفره عقد نشستن را مي دهد.استدلال آنها اين است که دو تا جوان همديگر را بخواهند همهچيز حل است اما واقعيت اين است که چنين استدلالي صرفا برعشق کور تاکيد دارد و نه تناسب و کفويت و ساده گرفتن.

قدم اول؛ نياز
قبل از هر چيز بايد احساس نياز به ازدواج در شما به وجود آمدهباشد. وقتي نياز به ازدواج جدي است، در واقع با يک انگيزه قوي وخودجوش مواجهيم؛ چيزي که خود به خود ما را به سوي ازدواج سوقميدهد. نشانه انگيزههاي دروني و خودجوش در ازدواج، ماندگاربودن آنهاست؛ يعني چون نياز از درون سر برآورده، نه از زرق و برقمحرکهاي بيروني، همچنان باقيمانده و گذشت زمان، تغييرچنداني در آن ايجاد نميکند. در واقع، اگر گرايش بهازدواج، ظاهري يا بنا بر هوي و هوس يا اصرار ديگران يا به تقليداز ديگران و نظاير اينها ايجاد شده باشد، خيلي زود زايل شده و ازبين ميرود. اما نياز جدي که براي فرد محسوس و مفهوم شده و با حواسپنجگانه، ذهن و روح و روان فرد لمس شده باشد، با گذشتزمان، نه زايل ميشود و نه فراموش ميگردد و حتي ممکن است قويتر همبشود.
وقتي نياز به ازدواج وجود داشته باشد شما در هر سني که باشيد مسئوليتپذيري و دقت و توجه کافي را براي شروع يک زندگي موفق در خوداحساس خواهيد کرد و اين يعني بخش مهمي از مسير خوشبخت شدن را طي کردهايد.

حالا چه عجله ايست؟
وقتي گفته مي شود در ازدواج سهل گير باشيد، يعني در اصلازدواج عجله کنيد. زود ازدواج کنيد و ازدواج تان را به بهانه هاي واهيبه تعويق نيندازيد. مراسم را ساده برگزار کنيد و ريخت و پاشنداشته باشيد اما اين مغاير با وقت گذاشتن براي شناخت و بيانکردن انتظارات مادي به جا نيست.
نمي شود مراحل شناخت و انتخاب همسر را با يک يا دو هفتهاي انجام دهيد.زود تصميم گرفتن و تصميم گيري بر اساس ظواهر ماجرا، شما رابه سمتي سوق مي دهد که هر چه پيش تر برويد، نکات جديدتريکشف کنيد و وقتي که ديگر دير شده، پي به تفاوت ها ببريد.معطل کردن فرايند شناخت يکي از بهترين راهها براي شناخت دختر وپسراز يکديگر است. دختر و پسر بايد با يکديگرآشنا باشند. نبايد پيش از مراسم عقد مسائل بااهميت راناگفته گذاشت و بايد پيش از آنکه بله را بگوييددرباره همه چيز شفاف و دقيق صحبت کنيد. از اولويت هاي زندگيتان گرفته تا شخصيت خود و وضعيت فعلي و گذشته و آينده تان.همه چيز را بايد بگوييد و به طور دقيق تناسب تان رابسنجيد.

مهارت داريد؟
يکي ديگر از دلايلي که نبايد در ازدواج عجولانه برخورد کنيد ايناست که بايد فرصت کافي براي کسب مهارتهاي لازم (14896) را به خودبدهيد. بايد خودتان را خوب بشناسيد و تحليل کنيد. بعد ببينيد که ازازدواج چه توقعي داريد و از همسر آيندهتان. با فرد مد نظرتانگفتگو کنيد و درباره مسائل جزيي هم حرف بزنيد. اما باز هماين پايان راه تجرد و ورود به دنياي تاهل نيست. همه ما نيازداريم براي ورود به يک مرحله جديد خود را آماده کنيم. درباره ازدواجهم اين مساله با شدت بيشتري مورد توجه قرار ميگيرد. مهارتهاييوجود دارند که بهتر است تا قبل از ازدواج بهشان فکر کنيد و در پيکسب آنها باشيد. اين مهارتها باعث بهبود کيفيت زندگي شده و افرادرا قادر ميسازند به طور موثري با چالشهاي زندگي مبارزه کردهو آنها را حل کنند. اين مهارت ها عبارتند از:
1. شناخت خود
2. آگاهي از تفاوتهاي زن و مرد
3. شناخت نقشها و مسئوليتهاي زنانه و مردانه
4. مهارت هاي برقراري ارتباط موثر با همسر
5. مهارتهاي حل مساله
6. خلاقيت و توانايي هيجان بخشيدن به رابطه
7. فداکاري و گذشت
8. مديريت هيجانات
منبع: سپيده دانايي، دخت ايران


0

مشاهده پست مشابه : دانلود نرم افزار Send Hit v2-افزایش بازدید واقعی وبلاگ وسایت شما